Hansen Bil & Maskin

Karriär

Karriär

Vill du vara en del av ett vinnande lag?

På M Hansén Bil & Maskin AB har vi en passion för innovation, kvalitet och att bygga starka relationer med våra kunder. Om du letar efter en spännande karriär där du kan växa och utvecklas, är du på rätt plats.

Lediga tjänster

Kika in våra lediga tjänster och ansök enkelt via formuläret.
Är du vår nästa medarbetare?

Spontanansökan

Har vi inga lediga tjänster för tillfället? Skicka in en spontanansökan och berätta mer om dig.

Om Hansén

Läs mer om Hansén bil & maskin och hur vi kommit dit vi är idag. 

Karriär

Lediga tjänster

Vill du vara en del av ett vinnande lag och bidra till att forma framtidens byggprojekt?  Ta en titt på våra lediga tjänster nedan och skicka in din ansökan redan idag! Har vi inga lediga tjänster för tillfället? Skicka in en spontanansökan och berätta mer om dig.

 

Vi är ständigt på jakt efter Maskinförare, dumperförare och lastbilschaufförer. Skicka in din ansökan redan idag.

Referenser

Se vilka projekt vi jobbar på

Vill du se vilka spännande projekt vi arbetar med för tillfället? Här nedanför kan du ta en titt på några av våra referensprojekt.

KARRIÄR

Vill du bli en del av oss?

Vi är alltid på jakt efter passionerade och engagerade individer som vill vara med och forma framtiden. Är du redo att bli en del av vårt team?

Karriär

Spontanansökan

Har vi inga lediga tjänster för tillfället? Skicka in en spontanansökan och berätta mer om dig. Vi är ständigt på jakt efter drivna och motiverade personer som är redo att göra skillnad i vår bransch.

Email

info@hansenmaskin.se

Telefon

0921 - 131 00

Adress

Industrivägen 22 B, 961 68 Boden

Vi är din byggpartner.

Vi är alltid på jakt efter passionerade och engagerade individer som vill vara med och forma framtiden. Är du redo att bli en del av vårt team? Klicka på länken bredvid och fyll i vårt enkla formulär för att skicka in din ansökan

Söker du en partner för ditt nästa projekt?

Vi är här för att göra din vision till verklighet! Vi står redo att ta ditt projekt till nya höjder. Klicka på knappen för att ta del av en del av våra referenser.